donderdag 26 juni 2014

Dide & Rijksmuseum

Jullie hadden nog een actie foto van Dide tegoed...hier het ultieme moment dat deze topper de finish haalt!!


Nadat Thom dinsdag weer zijn wekelijkse chemokuur heeft gekregen stond vandaag een leuk tripje op de agenda. Samen met zijn hele klas mocht Thom op uitnodiging van KPN een geheel verzorgde dag naar het Rijksmuseum komen! KPN regelt alles wat met de webchair te maken heeft en nu het schooljaar bijna afgelopen is vonden zij het een leuk idee om dit uitje te organiseren. Het werd een perfect georganiseerde dag waarbij we na een vrolijke busrit van 2,5 uur aankwamen bij het verbouwde museum. De klas, de juffen en de 3 meegereisde KPN vrijwilligers werden daar opgewacht en we kregen een leuke en interessante tour door het museum. Het was erg leuk om te zien dat Thom en zijn klasgenootjes al best veel wisten over onze geschiedenis en er werden aan de lopende band goede, slimme en grappige vragen gesteld.


Helemaal bij de tijd, deze klas :)


Thom's favoriete stuk in het museum


Deze mag natuurlijk niet ontbreken!


Na afloop stond er een lekkere lunch te wachten en daarna was er nog even een momentje om met Rembrandt op de foto te gaan... ;)


Zo'n top dag kan maar op een manier afgesloten worden...met z'n allen uit eten bij KFC!!! Toen de buikjes vol waren ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Nogmaals...een topdag!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten