zondag 30 maart 2014

Greppeltocht & laatste oproep

Dit weekend heeft de scouting van Thom het jaarlijkse Vader-Zoon-Weekend. Een van de hoogtepunten is de spectaculaire 'Greppeltocht' waarbij alle vaders en zonen als volleerde beroepsmilitairen door de greppels tijgeren! Thom wilde er heel graag bij zijn, want na zijn eerste deelname vorig jaar heeft hij de smaak te pakken. Vooraf was er overleg geweest met de scoutingstaf en lagen er twee plannen klaar:
A: Thom loopt mee en probeert de zgn. 'afvangers' te ontwijken.
B: Thom gaat bij een van de stafleden (a.k.a. de 'afvangers') in de auto zitten om alle tijgers proberen te spotten.

Het werd natuurlijk plan C: Thom heeft het eerste deel meegelopen, gekropen, getijgerd in het, naar later bleek, winnende groepje (Pim, Ruud, Timo & Tim...bedankt!) en daarna is hij bij Martijn in de auto gestapt om hem te helpen de greppels af te speuren. Het was een erg vermoeiende tocht voor Thom, maar hij heeft ontzettend genoten en heeft herhaaldelijk gezegd dat hij erg blij was dat hij er weer eens bij kon zijn! #zeergeslaagdeavond

En nu we het toch over de scouting hebben: komende week is de laatste week dat de collectebus van Thom nog gevuld kan worden met jullie donaties! Er zit al een geweldig bedrag in, maar als iemand nog niet de tijd heeft gehad om te doneren is komende week de laatste mogelijkheid. Daarna gaat Thom hem overhandigen aan zijn scoutingstaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten