vrijdag 18 oktober 2013

Vakantie!

Door een erg trage wifi-verbinding is het nu pas mogelijk om jullie bij te praten. Thom is op dit moment aan het genieten van een welverdiende vakantie in het noorden van onze provincie. Voordat hij weg ging wilde hij natuurlijk wel even checken dat Brunssum e.o. veilig zou zijn. De inspectie was succesvol!


En om in dit thema te blijven...Thom is vandaag naar het Nationaal Oorlogs Museum in Overloon geweest. Dit museum vond het erg leuk dat hij langs kwam en liet hem gratis en voor niks naar binnen! Omdat de behandeling van afgelopen week er nogal behoorlijk in heeft gehakt is Thom op dit moment snel moe. Na nog geen uurtje rondlopen in de indrukwekkende geschiedenis van WO II was hij zo moe dat hij niet meer verder kon. Het museum heeft meteen nieuwe kaarten geregeld voor als hij de volgende keer wat langer kan komen...nu al een top museum! :)

Thom voelt zich voor de rest best goed, alleen het innemen van de medicijnen valt hem zwaar. Hopelijk gaat dit snel weer wat beter, want hij moet nu zelfs geregeld overgeven nadat hij zijn medicijnen genomen heeft en dat is simpelweg gewoon ronduit <piep>!

1 opmerking: